Bikkel

  12:00 uur start 500m Bambinoloop t/m 6 j 
  12:15 uur start 1 km  kidsrun t/m 9 j
  12:30 uur start 1 km  kidsrun  t/m 11 j

  12:45 uur start 2 km 2K Run t/m 15 jaar 
  13:00 uur start 1 km G-loop
  13:45 uur start  5 km
  15:00 uur start 10 km dames
  15:04:48 uur start 10 km heren

 

    Voorinschrijving via  www.inschrijven.nl 

    Of op 4 oktober bij start/finish 

    rovecom-websponsor

Bikkelloop clinics in Zuidwolde

Stichting Loopsport Zuidwolde, DreamLine Sport en Open Air Running slaan de handen ineen.

Gezamenlijk hebben zij een mooie mogelijkheid ontwikkeld om de beginnende hardloper goed voorbereidt aan de start van de Bikkelloop te laten verschijnen. Zij bieden de beginnende hardloper de mogelijkheid tot het volgen van clinics met als doel het verantwoord lopen van de 5 kilometer Bikkelloop.

De deelnemers aan de clinics kunnen gedurende de maanden augustus en september een 9-tal trainingen volgen, dit om zo goed voorbereidt aan de 5 kilometer deel te kunnen nemen. Deze trainingen worden op donderdagavond van 19:30-20:30 uur verzorgd door Open Air Running instructrice/trainster Heidy Snijders uit Zuidwolde.

Naast de gelegenheid tot het volgen van de clinics zullen de deelnemers een schema ontvangen voor de trainingen die zij zelfstandig of, op eigen initiatief in groepsverband, af kunnen werken.

Ook aan de uitstraling van de clinic deelnemers is gedacht. Alle deelnemers ontvangen dan ook een mooi functioneel hardloopshirt, met gratis startnummer, en kunnen tot aan de Bikkelloop met een mooie korting artikelen bestellen bij www.dreamlinesport.nl

De clinics starten op donderdag 1 augustus en de kosten bedragen € 29,95 per persoon.

Voor informatie en opgave kunt u een mail sturen aan: info@dreamlinesport.nl